Cum cumpar - Print DVD Euro Paper Brasov – Centru Copiere Profesional

Cum cumpar

CE PASI AVETI DE URMAT PENTRU LANSAREA COMENZII • ALEGEREA OFERTEI POTRIVITE

  Gama variata de produse si servicii oferite de firma noastra este in plina ascensiune si in urma unui studiu amanuntit al acestui site puteti alege cea mai buna oferta care va poate satisface cererea. Preturile sunt facute astfel incat dumneavoastra sa iesiti castigatori intotdeauna.

 • TRANSMITEREA FISIERELOR PE E-MAIL

  Fisierele ce urmeaza a fi imprimate trebuie sa aiba minim rezolutia de 1200 pixeli sau export la 300 dPi, ca sa iasa bine (o rezolutie mai mare, inseamna calitate sporita, desigur). Ele se pot aduce pe suport Stick, Cd, Dvd, Hdd extern sau se pot trimite pe E-mail ori un site de upload fisiere.
 • CONFIRMARE 'BUN DE TIPAR'

  NU vom da in lucru comenzi la care nu primim acordul clientului, mai exact, in urma unei verificari si potriviri in pagina a elementelor de catre echipa noastra, vi se transmite acceptul pentru bunul de tipar. In momentul in care avem confirmarea, trecem la executarea comenzii.
 • LIVRAREA COMENZII / PRODUSELOR

  Incercam intotdeauna sa scurtam timpul de executie al comenzilor primite, astfel ca si pentru dumneavoastra echipa noastra va face tot posibilul sa indeplineasca termenul stabilit dinainte. Livram colete oriunde in tara, in maxim 48h, prin servicii de curierat rapid.
 •  


BUCURIA UNUI OBIECT PERSONALIZAT ?!


DE NEPRETUIT